Luonnolliset saippuapalat kaikille ihotyypeille ja iho-ongelmille

Meillä on palasaippuoita moneen lähtöön. Löydät valikoimastamme seitsemän erilaista hoitavaa suolasaippuaa ihanilla tuoksuilla ja väreillä, joista voit valita oman, juuri sinua puhuttelevan saippuan.
Suolasaippuoiden lisäksi tältä osastolta löydät erikoissaippuat kasvoille ja sheivaukseen sekä tuoksuttoman Rasulsavi & Suola-saippuan hiuksille ja vartalolle. Huomaa myös palashampoo-osastomme, jos etsit tuotteita hiusten pesuun.
 
Flow-saippuat on suunniteltu vuosien tuoman kokemuksen ja asiakkaiden antaman palautteen pohjalta erilaisten iho-ongelmien hoitamiseen. Lisäbonuksena tulee mielen virkistys aidoista terapialaatuisista eteerisistä öljyistä. Siis kokonaisvaltaista hyvinvointia enemmän kuin osaat odottaakaan!
 
Luonnolliset saippuapalamme eivät kuivata ihoa. Päinvastoin, aidon saippuan myötä huomaat ihon kuivumisen vähentyvän. Saippua tasapainottaa ja syväpuhdistaa myös rasvaista ihoa hillitsemällä liiallista talineritystä. Palasaippua on myös ihanteellinen matkalle; kasvojen, vartalon ja hiusten pesun hoidat yhdellä ja samalla tuotteella. Palasaippua ei vuoda laukkuusi!
 
Saippuamme sisältävät kaiken tarpeellisen, eivät mitään ylimääräistä. Luomusaippua on ekologinen vaihtoehto myös pakkauksen osalta; pahvisen kotelon voit kierrättää eikä uutta muovijätettä synny.
 
Lähes parin vuosikymmenen aikana kehittynyt reseptiikkamme takaa sen, että Flow-saippuat pysyvät kiinteinä eivätkä pehmene ja menetä muotoaan. Koostumus on myös erittäin riittoisa, ne ovat luomua ja puhdasta arjen luksusta.