Luonnolliset hiuksia hellivät hoitotuotteet löytyvät tältä osastolta!

Valikoimastamme löytyvät hiusten hoitoon hoitoainepala, hiusnaamio, etikkapohjaiset hiushuuhteet sekä monipuolinen arganöljy.

Uuden sukupolven silikoniton, täysin kasviperäinen hoitoainepala selvittää ja antaa hiuksille kiiltoa sekä elinvoimaa. Pala on täysin biohajoava eikä pakkausjätettä kerry, joten se sopii erinomaisesti jos zero-waste on elämäntapasi.
 
Tehokkaasti selvittävä hiusnaamio sopii erityisesti kuivalle, katkeilevalle ja karkealle hiukselle. Kermainen unelma selvittää latistamatta takkuisemmankin kuontalon. Sopii hyvin myös hennoille hiuksille.
 
Omenaviinietikkapohjaiset hoitohuuhteet selvittävät, silottavat ja antavat kiiltoa hiuksiin sekä tasapainottavat hiuspohjan pH:ta. Hoitohuuhde myös poistaa saippuajäämiä hiuksista, joten suosittelemme hoitohuuhteen käyttöä, mikäli shampoopalalla pesun jälkeen hiuksesi tuntuvat nahkeilta. Hoitohuuhdetta voi käyttää joka pesun jälkeen ja voit korvata sillä hoitoaineen. Valikoimassamme on kuiville ja rasvoittuville hiuksille suunnatut hoitohuuhteet.
 
Valitse mieluisin hiustenhoitotuote!