Toimitusehdot

 

Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköposti-ilmoituksen, kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

Lähetämme tilauksen sinulle mahdollisimman nopeasti. Arvioitu toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää.

 

  • Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Ostoskorissa olevien tuotteiden hinnoissa on jo mukana arvonlisävero.
  • Tilauksen minimitilausmäärä on 100,00 € (alv. 0%).
  • Toimitusmaksu 15 eur+alv. 24 %. Yli 250 €/netto (alv. 0%) tilaukset rahtivapaasti. Huomioi mahdollisen alennuksen vaikutus tilauksen loppusummaan. Rahtikulu lisätään automaattisesti tilauksiin, joiden loppusumma jää alle 250 € ALV. 0%.
  • Toimitus jakeluna perille asti
  • Maksuehto 14pv netto
  • Emme tee jälkitoimituksia, vaan mahdollisesti puuttuvat tuotteet tulee tilata uudelleen.
  • Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Yrityksellä tulee olla voimassa oleva y-tunnus.

 

PostNord toimittaa kaikki pakettinne hiilineutraalisti.

 

Testerit

Mikäli tarvitset testereitä tuotteista, merkitse ne lisätietoja kenttään. Kun ostat yhden myyntierän (3kpl) tuotetta, saat testerin -50% ja kahden myyntierän (6kpl) ostamalla saat testerin veloituksetta. Saippua- ja shampoopaloista ei ole saatavilla testereitä. Mikäli tilaat testereitä, tulee tilauksen maksutapana käyttää laskua.

 

Palautukset

Tilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Mikäli lähetetty tuote on virheellinen tai tuotetta ei ole tilattu, on kyseinen tuote mahdollista palauttaa.

Palautettava tuote tulee pakata hyvin suojatusti esimerkiksi samaan pakettiin jossa sen sait. Tuotteen tulee olla avaamaton ja myyntikelpoinen palautuessaan Flow Cosmeticsille.

Huomioitavaa on, että palautus on aina palauttajan vastuulla, joten matkalla vaurioituneita tuotteita emme ota vastaan tai hyvitä rahoja takaisin

 

Mikäli tarvitset lisätietoja ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@flowcosmetics.com tai puhelimitse +358105675190.