Käytämme vain puhtaita, luonnon omia raaka-aineita.

Kaikki tuotteidemme ainesosat valitaan huolella; käytämme luomusertifioituja raaka-aineita sekä pohjoisen puhtaassa luonnossa kasvaneita kasveja. Tuotantomme noudattaa sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerejä. Tuotekehityksessämme lähdemme aina liikkeelle siitä, miten tuotteesta tehdään mahdollisimman luonnollinen, mutta samalla toimiva. Luomuviljeltyjen tai villinä kasvaneiden raaka-aineiden pitoisuus on tuotteissamme erityisen korkea. Aidot, luonnolliset raaka-aineet sisältävät runsaasti erilaisia iholle tärkeitä ainesosia, kuten vitamiineja, antioksidantteja sekä hyvälaatuisia rasvahappoja.

Kehitämme ja valmistamme tuotteet itse

Meillä on kokemusta luonnonkosmetiikan tuotekehityksestä jo vuodesta 2004 lähtien. Flow-tuotteet valmistetaan Riihimäellä omassa pientehtaassamme, jossa kehitämme itse reseptit ja valmistamme tuotteet alusta loppuun saakka. Tunnemme tuotteemme läpikotaisin, sillä koko tuotantoprosessi tapahtuu saman katon alla, aina raaka-aineiden käsittelystä tuotteen lähettämiseen asiakkaille. Tuotteet tehdään pienissä erissä ja varastomme kierto on nopeaa, joten lähetämme asiakkaillemme tuotteet aina tuoreina.

Olemme ilmastoneutraali yritys

Olemme todella iloisia voidessamme kertoa, että olemme ilmastoneutraali yritys. Tämä tarkoittaa sitä, että yritystoiminnastamme syntyvien kasvihuonepäästöjen määrä on laskettu, pyrimme vähentämään päästöjä jatkuvasti, ja sertifioidun hyvitysprojektin kautta hyvitämme väistämättömät päästöt.

Yrityksemme hiilijalanjäljen on laskenut ulkopuolinen toimija, saksalainen ClimatePartner. ClimatePartner kehittää, valvoo ja yritysasiakkaiden kautta rahoittaa ympäristön suojelu- ja ilmastoprojekteja ympäri maailmaa kasvavissa maissa ja kehitysmaissa.

Panostamme kotimaiseen ja luomuun

Käytämme luomusertifioituja raaka-aineita aina kun se on mahdollista. Valtaosa raaka-aineista onkin sertifioitua luomua sekä villinä kasvaneita Lapin kasveja. Tunnistat nämä raaka-aineet tähdellä merkittynä ainesosaluetteloistamme. Myös käyttämämme säilöntäaineet sekä muut kosmetiikkassa tarvittavat apuaineet ovat aina luonnonkosmetiikkastandardien mukaisia. Mineraalimeikkimme eivät sisällä nanopartikkeleita ja raaka-aineet ovat ekosertifioituja. Olemme myös suomalaisen Pro luonnonkosmetiikkary:n jäsen. Voit lukea yhdistyksen periaatteista lisää tästä.

Saamme raaka-aineita sekä Suomesta että ulkomailta. Kotimaisia raaka-aineita, kuten kanervaa, katajaa, pohjoisen marjoja ja niiden siemenöljyjä saamme yhteistyökumppaneiltamme Suomen Lapista. Nokkosta sekä kehäkukkaameille toimittaa hyvinkääläinen luomutila.

 

Näillä arvoilla teemme kosmetiikkaa, joka on aina luonnonmukaista, aina tehokasta, aina rehellistä.