Flown kasvoöljyt ja seerumit on kehitetty vaativiinkin ihonhoidon tarpeisiin.

Huippulaadukkaat luonnolliset raaka-aineet takaavat sen, että öljymme ja seerumimme ovat ensinnäkin tehokkaita, mutta myös hyvin riittoisia.
Kasvoöljyjä on monen tyyppisiä, ja eri ihotyyppien vaatimukset raaka-aineille ovat erilaisia. Siksi olemme kehittäneet useita erilaisia öljyjä eri tehoaineilla, jotta voimme parhaiten kohdistaa hoidon tietyn tyyppisiin ihon tarpeisiin.
Kaikki valikoimamme kasvoöljyt ovat nopeasti imeytyviä, eivätkä ne sisällä ihoa tukkivia ainesosia.
Erittäin kevyen ihotuntuman saat kuivaöljyilllä; Lingonberry Bright sopii sekaihosta kuivaan ihoon, ihon liikapigmentoitumiseen, maksaläiskiin sekä ikääntyneelle iholle. Teepuuöljyä sisältävä Detox-öljyseerumi on erityisesti kehitetty rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, sekä aknesta kärsiville.
Täyteläinen Arctic Beauty Oil on vitamiinirikas tehopakkaus ikääntyvän ihon tarpeisiin. Erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle kehitetty öljyseerumi pehmentää ja tekee ihon kimmoisammaksi sen kallisarvoisten raaka-aineiden ansiosta.
Rosehip Intensive Treatment Oil sisältää runsaasti ruusunmarjaöljyä, joka on erityisen tehokas iho-ongelmille johtuen sen poikkeuksellisen korkeasta A-vitamiinipitoisuudesta. Arganöljy on monikäyttöinen ihmeöljy joka sopii melkein mihin vain; voit käyttää sitä kasvojen hoitoon, meikin poistoon, kynsinauhoille ja kuivien hiusten latvoihin.
Flow Hyaluron & Probiotics-seerumi on kehitetty kaikille ihotyypeille, jotka tarvitsevat lisäkosteutusta. Tämä seerumi saa ihon tuntumaan välittömästi sileämmältä, häivyttää juonteita, ihon pintakarheus häviää sekä ihon sävy heleytyy tehokkaan syväkosteuksen ansiosta.
Uutuus AHA & BHA Peeling -seerumi on tehokas ihoa kirkastava, juonteita silottava, ihosolukkoa uudistava sekä epäpuhtauksia vähentävä yöseerumi.