Me Flow’lla uskomme, että meillä on vastuu.

Ei mahtipontisella supersankaritavalla. Tarkoitamme aitoa, henkilökohtaista vastuuta tehdä tuotteita puhtaalla omalla tunnolla. Jotta sinä voit käyttää tuotteitamme huoletta, luottaen siihen, että ne ovat sitä mitä lupaavat.

Miksi? Koska olemme nähneet lähietäisyydeltä, kuinka kavala kauneus- ja kosmetiikka-ala voi olla. Koska nykyään on ok pumpata meikit, shampoot ja käsirasvat täyteen tarpeettomia parabeeneja ja ällöttäviä kemikaalisia tuoksuja, vain muutaman lisäeuron takia.

Mutta kuten tiedät, tykkäämme täällä Suomessa tehdä asiat vähän eri tavalla.

Flown tarina sai alkunsa vuonna 2004, halusta luoda kauneustuotteita, jotka vaalivat luontomme runsaiden alkuperäislajikkeiden parantavia vaikutuksia. Flow on perhejohtoinen äidin, aromaterapeutin, innovaattorin ja tehopakkaus Riitta Jänkälän luomus.

Riitta kasvoi eteläisessä Lapissa rikkaiden luonnon raaka-aineiden, kuten tuoreiden puolukoiden, arktisten vadelmien ja villikanervan ympäröimänä.

Löydät näitä upeita raaka-aineita läpi laajan tuotevalikoimamme.

Meille laadukkaat raaka-aineet ovat kaikkein tärkein elementti. Se mikä hoitaa ihoasi ja saa sinut voimaan hyvin. Siksi yhdistelemme tuotteissamme tehokkaita ainesosia, kuten ravinnerikkaita keskiyön auringon alla kasvaneita mustikoita, hienointa afrikkalaista sheavoita, lukemattomia kimppuja luomunokkosia sekä muita luonnon upeita antimia.

Kaikki tuotteemme Flow’lla ovat 100% luonnollisia, ilman keinotekoisia ainesosia. Luomua? Totta kai. Mutta ehkä kaikista tärkeintä on, että kaikki luonnonmukaiset tuotteemme on erityisesti kehitetty tasapainottamaan luonnon parantavat rohdot kehosi yksilöllisten tarpeiden kanssa.

Toivomme, että nautit tuotteidemme käytöstä yhtä paljon kuin me rakastamme niiden valmistamista.